Toygar Börekçi Ortaokulu

Telefon : 0 312 317 90 61
WEB https://toygarborekciortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAVACIK SUBAYEVLERİ MAH. ADİL CAD. TOYGAR BOREKCİ ORTAOKULU BLOK NO 25 KEÇİÖREN / ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Pansiyon :
Servis : Servis mevcut.
Ulaşım : Kızılay Ulus hattında 427 nolu otobüslerle okulun önüne kadar gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Şair Mehmet Emin Caddesi Adil Sokak No 25 Subayevleri, Keçiören, Ankara
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılay´a 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2021-2022 eğitim öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına Yerleşme % 21,27
Sportif Etkinlikler : FUTBOL,VOLEYBOL ,HALK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 Bilim Fuarı